Bedrijfsfeesten

We zijn bij de Frieterij goed uitgerust voor bedrijfsfeestjes. Of het nu uw personeel, uw klanten of andere relaties zijn, goede, handgesneden frieten lust iedereen! Het authentiek Belgische karakter van ons product maakt het bovendien bijzonder geschikt voor een internationale context.

De frietvelo zorgt door haar uitstraling voor een origineel en bijzonder representatief kader. We sluiten ons verder graag aan bij het thema van uw feest of evenement.

We kunnen een capaciteit leveren tussen 100 en 1000 porties frietjes en uitbreiden met andere gerechten zoals huisgemaakt stoofvlees, artisanale garnaal-, kaas- of vleeskroketten, huisgemaakte hamburgers etc. Onze frietjes zijn vegetarisch, halal en glutenvrij. Alle gerechten zijn van hoge kwaliteit, artisanaal en als het bijdraagt aan de kwaliteit van het product, ook biologisch.

We hebben minimaal 3 meter nodig  om ons werk te doen (afhankelijk van benodigde capaciteit).
We kunnen binnen staan als er een grote, hoge ruimte beschikbaar is met voldoende ventilatie. We hebben een doorgang nodig van slechts 1, 30 breed. Buiten kan ook heel goed, zelfs in de winter!

Heeft u specifieke wensen of ideeën? Bespreek ze met ons. We denken graag met u mee.

T: +32 (0)473 252 208
Rebecca@frieterij.be

RESERVEER

atv Frieterij

facebook