Evenementen

We werken met onze frietvelo graag op evenementen! Naast de kwaliteit die we leveren in onze producten, geloven we in een persoonlijke benadering van klanten. We zorgen voor gezelligheid en een aangename sfeer rond onze frietvelo. Door de eenvoud van ons product slagen we erin om elke portie frietjes met de hand te snijden en topkwaliteit te leveren tegen een democratische prijs. Hierdoor hoort onze frietvelo op evenementen steevast tot de populairste “kramen”. De uitstraling van de frietvelo doet de rest!

We kunnen een capaciteit leveren tussen 100 en 1000 porties frietjes en uitbreiden met andere gerechten zoals huisgemaakt stoofvlees, artisanale garnaal-, kaas- of vleeskroketten, huisgemaakte hamburgers etc. Onze frietjes zijn vegetarisch, halal en glutenvrij. Alle gerechten zijn van hoge kwaliteit, artisanaal en als het bijdraagt aan de kwaliteit van het product, ook biologisch.

We hebben minimaal 3 meter nodig om ons werk te doen (afhankelijk van benodigde capaciteit). We kunnen volledig autonoom werken (op gas)  maar ook op elektriciteit.

We kunnen binnen staan als er een grote, hoge ruimte beschikbaar is met voldoende ventilatie. Buiten zijn we in staat om het in de zomer en in de winter voor de klant en voor onszelf aangenaam te maken.

Heeft u specifieke wensen of ideeën? Bespreek ze met ons. We denken graag mee:

T: +32 (0)473 252 208
Rebecca@frieterij.be

RESERVEER

facebook