Frietjes van de Frieterij

Lentefeest

Frieterij LOVES kids! (en we begrijpen dat ouders en familie kwaliteit willen in stijl).

Hoe zijn kinderen beter te verrassen dan met een echte frietkraam op hun Lentefeest?
Een frietkraam in een bakfiets nog wel.

Er staat geen leeftijd op deze kinderdroom.
Van kleuter tot adolescent, het is altijd een succes. En wie de jeugd al even achter zich heeft gelaten geniet van het stijlvolle concept dat we brengen.

Wij geloven in een persoonlijke benadering van klanten.
We zorgen voor gezelligheid en een aangename sfeer rond onze frietvelo.
Kinderen mogen al eens op de fiets zitten en proeven of de frietjes al krokant genoeg zijn.
Of zelf een aardappel tot frietjes snijden. Adolescenten blijven graag wat rondhangen bij de bakfiets, dollen wat met elkaar en stellen vragen. Wij houden van deze gezellige drukte.

Voor Lentefeesten maken we een menu dat bestaat uit apéro, hoofd- en nagerecht. Daarin gerechten zoals huisgemaakte hamburgers (op een bakkersbroodje met huisgemaakt garnituur en huisgemaakte sauzen), huisgemaakt stoofvlees, artisanale garnaal-, kaas- of vleeskroketten etc.

Onze frietjes zijn vegetarisch/veganistisch, halal en glutenvrij. Alle gerechten zijn van hoge kwaliteit, artisanaal en als het bijdraagt aan de kwaliteit van het product, ook biologisch.

We hebben minimaal 3 meter nodig om ons werk te doen (afhankelijk van benodigde capaciteit) en elektriciteit. We kunnen binnen staan als er een grote, hoge ruimte beschikbaar is met voldoende ventilatie.
Buiten zijn we in staat om het in de zomer en in de winter voor de klant en voor onszelf aangenaam te maken. En onze frietvelo’s passen in (bijna) elke achtertuin, 130 cm doorgangsbreedte is genoeg.

Organiseer je een Lentefeest voor 60 personen en ben je overtuigd of heb je specifieke wensen of ideeën? Bespreek ze met ons. We denken graag mee:

T: +32 (0)473 252 208
Rebecca@frieterij.be

Reserveer

frieterij-hamburger

facebook